Меню
Your Cart

Официален каталог на фирма: ИНТЕР КЕРАМИК ! От този портал не могат да се извършват продажби! “Порталът е само и единствено за официалните представители на фирмата!„

За нас

За нас:


 През 2004 г. се поставя началото на една ИДЕЯ ЗА РАЗВИТИЕ .Тази ИДЕЯ получава името ИНТЕР КЕРАМИК. Това име носи и същността на стартираната дейност,  която е  насочена  към внос и търговия на обзавеждане за баня. В първата година  основата е в производство и внос на смесители. Така е положено НАЧАЛОТО!

Година след година с много упорит и съвместен труд , малкия екип на ИНТЕР КЕРАМИК успешно развива своята дейност, разширява продуктовата гама , разраства  дистрибуторска мрежа на територията на страната, гради сериозни партньорства и приятелства с клиентите и създава продукти с широко потребление и стабилно качество. 

През 2007г. развитието е  на лице и фирмата успешно зарежда със свойте продукти над 1000 фирми в цялата страна, а само  няколко години по- късно  през 2010г. вече е факт и стъпването на   марката и на чуждестранния пазар в страни като: Северна Македония, Гърция, Румъния, Хърватска, Сърбия, Молдова и др

При основаването на ИНТЕР КЕРАМИК се очертава и тенценцията на бизнес развитието й, а именно  предлагане на продукти само към търговски обекти с обособена търговска площ, където да са позиционирани и самите продукти на марката.  До днес това остава едно от основните и неизменни правила на компанията!

Добрата организация и креативността на колектива позволява и разширяването  на компанията и превръщането й в едно сплотено семейството с нови членове със свежи идеи и сили. С тази здраво положена основа и постепенно надграждана и развиваща се структура,  успешно се повишава обема и капацитета на работа и се постигат все по – добри резултати.

Съсредоточавайки се  върху ергономичния аспект на помещението на банята, вече дизайнерите на фирмата постигат оптимизирана функционалност и отличителна цветност и разнообразие в свойте продукти, което дава резултат на развитието и до днес.

Номенклатурата на фирмата продължава да се разширява с нови и нови модели и вече цели продуктови групи за обзавеждане на бани, кухни и СПА продукти с различни и иновативни функционалности.  Благодарение на устойчива концепция за търговски отношения и твърди принципи на коректност на организацията, ИНТЕР КЕРАМИК се оформя като сплотено и работещо за общото бъдещо развитие СЕМЕЙСТВО.


Днес:  

Днес нашият труд изпълва всяко кътче на изложбената ни сграда, офисите, складовите площи и производтвените бази.

Всеки продукт изработваме с внимание към детайла, зад който стои работата на най-големите професионалисти в бранша.  

Фирмата днес е една от водещите компании в България като предлага най- голямо разнообразие в тази сфера на продукти, които са в наличност в нашите фирмени обекти, готови да бъдат доставени до дългогодишните партньори.

Артикулите са с  иновативен дизайн и стабилно и доказано ниво на качества - основно мото за марката ИНТЕР КЕРАМИК още от 2004г.  Дизайнерите и продуктовите мениджъри продължават да разработват колекции , предлагайки цялостни решения, базирани на тази традиция. По този начин години наред вече ИНТЕР КЕРАМИК оформя битовата и жизнена среда на много семейства, обществени групи и трудови организации.

На всеки продукт с марката ИНТЕР КЕРАМИК даваме твърдата гаранция за произход и качество. Разполагаме с модерно оборудван и специализиран  СЕРВИЗЕН център за спокойствието на крайния клиент и фирмите с които работим.  Всеки продукт има осигурено гаранционно обслужване при необходимост, което  утвърждава доверието в марката ИНТЕР КЕРАМИК на потребителя. Изградените с модерно оборудван собствен производствен отдел и линии за асемблиране, дават възможност да задоволим безграничното разнообразие на търсенето на крайния клиент.

Днес продукти с марка ИНТЕР КЕРАМИК олицетворяват съвършенството до последния детайл. Благодарение на нашите иновативни производствени процеси , продуктите ни са произведени в съответствие със строги екологични критерии. Функционалност, финес, ефективност и лекота ясно личи при използването на всеки продукт ИНТЕР КЕРАМИК, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa продукти.  Тези артикули ярко се отличават с интуитивна управляемост,   дълготрайно качество и контролирана  и резонна цена.  


Компанията е разположена на над 15000 кв.м площ и продължава да развива своите продукти и продуктови линни според търсенето и потребносттите на всички клиенти. 


Мащабната ни логистична зона гарантира на клиентите бързо и качествено обслужване както в България, така и на чуждите пазари .  

Нашите клиенти и техният успех са важни за нас, затова се запознаваме в  детайл с проектите им, за да можем да посрещнем високите изисквания на пазара и да направим заедно най-добрия избор.

Зад всеки проект стоят дълги часове труд, които поставят основата на най-важното - великолепни резултати, с които цялото семейство на ИНТЕР КЕРАМИК се гордеем.


Това сме ние -  ИНТЕР КЕРАМИК!

Направихме първата крачка и продължихме целеустремено заедно.

Изградихме помежду си връзка, която ни дава сигурност в успеха.

Общият ни път ни сплоти. Приемаме и преодоляваме предизвикателствата 

заедно. За да вървим все напред -  в една посока и с единна философия!

Днес спокойно можем да се наречем едно здраво и сплотено семейство. 

Благодарим ви, че сте до нас!


  


Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата им, както и относно защитата на лични данни, прочетете Уведомлението за поверителност Прочети тук