Меню
Your Cart

Официален каталог на фирма: ИНТЕР КЕРАМИК ! От този портал не могат да се извършват продажби! “Порталът е само и единствено за официалните представители на фирмата!„

Блог

25 яну Нови цветни модели- АКРИЛНИ ВАНИ
0 447
https://www.facebook.com/interceramicbulgaria/videos/932995994887488 Интер Керамик се грижи за развитие на своите продукти.Надгражда постоянно моделите си по вид, цвят и форми, според изискванията и търсенето от своите партньори. ....А качеството, т..
11 яну Международният ден на думата
0 476
Днес е най-учтивият ден в годината - Международният ден на думата "благодаря" (International Thank You Day) ...и добър повод с малки жестове да отнесем внимание към най-близките си... И ние благодарим... ..
01 яну Честита НОВА ГОДИНА
0 496
Интер Керамик - ИНОВАТИВНИ, ПРАКТИЧНИ и ФУНКЦИОНАЛНИ артикули, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa продукти.Дизайнерите и продуктовите ни мениджъри в компанията не спират да развиват колекции, предлагайки цялостни реш..
22 дек Весело посрещане на  празниците!
0 462
Интер Керамик Ви  пожелава: Весело посрещане на празничните дни!..
19 ное 19 ноември – Международен ден на тоалетната (ИГРА и супер НАГРАДИ от Inter Ceramic)
0 413
Създадено за Inter Ceramic Свободно време19 ноември – Международен ден на тоалетната (ИГРА и супер НАГРАДИ от Inter Ceramic) 19.11.2023 09:00 ..
02 окт Тройка по никое време с Тихомир ;)
0 431
https://www.facebook.com/interceramicbulgaria/videos/1347789196113535/Миленка, Кирил и Тодор, заедно с Тихомир Стоймиров  в  "Тройка по никое време"  обсъждат важните теми свързани с Интер Керамик... Гледайте: https://www.facebook.com/interceramicbul..
25 юли Успехът на Inter Ceramic - екипна работа, уважение и отношения, като в семейство
Ines 0 62
Това е една от най-успешните фирми у нас и в чужбинаInter Ceramic днес е една от водещите компании в България за обзавеждане на баня и кухня и предлага най-голямо разнообразие от продукти в тази сфера. Всички те са в наличност във фирмените обекти на..
25 апр СПА- ВЪНШНИ ВАНИ
Ines 0 1487
Нашите вани за открито пространство ще Ви дадат изключителна възможност да създадете своят малък /или не чак толкова/ оазис. Да имате своята СПА зона във вашият двор или тераса. Да получите заслужен комфорт за пълен релакс и почивка.  Изборът за вид,..
Показва 1 до 8 от 54 (7 страници)
Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата им, както и относно защитата на лични данни, прочетете Уведомлението за поверителност Прочети тук