Меню
Your Cart

Официален каталог на фирма: ИНТЕР КЕРАМИК ! От този портал не могат да се извършват продажби! “Порталът е само и единствено за официалните представители на фирмата!„

Блог

25 юли Успехът на Inter Ceramic - екипна работа, уважение и отношения, като в семейство
Ines 0 31
Това е една от най-успешните фирми у нас и в чужбинаInter Ceramic днес е една от водещите компании в България за обзавеждане на баня и кухня и предлага най-голямо разнообразие от продукти в тази сфера. Всички те са в наличност във фирмените обекти на..
25 апр. СПА- ВЪНШНИ ВАНИ
Ines 0 350
Нашите вани за открито пространство ще Ви дадат изключителна възможност да създадете своят малък /или не чак толкова/ оазис. Да имате своята СПА зона във вашият двор или тераса. Да получите заслужен комфорт за пълен релакс и почивка.  Изборът за вид,..
24 апр. важно
Ines 0 77
Уважаеми партньори,С оглед на влязъл в сила закон за защита на потребителите от 01.01.2022 и с цел Вашето спокойствие и улеснение, създадохме специална директория в електронния ни каталог, в която са качени най-новите гаранционни карти и допълнителни..
25 март Панаир на Майстора  -  Мастерхаус гр.Казанлък
Ines 0 56
Панаир на Майстора в гр. Казанлък с MASTERHAUS & Интер Керамик..
02 февр. ИНОВАТИВНО ОБЛИВАНЕ - ТОРНАДО
0 142
 "TORNADO" вид на обливане! Видът обливане TORNADO прави почистването на тоалетната по-ефективно.Освен това е по-тихo от конвенционалните промивки и използва по-малко вода. Мощната струя достига всеки сантиметър от тоалетната чиния, създавайки силен ..
23 ян. БЛИЗО 20 ГОДИНИ ЗАЕДНО!
0 251
Преди близо 20 години, нашите първи стъпки започнаха с добри партньори, които  наистина повярваха в нас, в Интер Керамик!... Беше време, в което не знаехме бъдещето, но вярвахме силно в развитието! Вярвахме, че успехът зависи от дисциплината ни, упо..
02 ноем. Интер Керамик до Смолян и обратно!
straysheep 0 336
Интер Керами на пътешествие!07:00 часа е. Петък. Емоцията, която ни обзема е вълнение. Само и единствено вълнение. Друго си е да си между хората. Да ги чуеш. Да ги видиш. Да разбереш какво им харесва. Пътуването до Смолян от София, знаете как е - с м..
21 септ. Свободностоящи Вани
straysheep 0 844
Има причини в днешно време БАНЯТА,  да не се нарича „тоалетна“! Отминаха дните, в които имаше само една основна нужда определяща името за цяло помещение. Днес се грижим да имаме ползотворни зони в домовете си,  които да използваме за релакс и ком..
Показва 1 до 8 от 47 (6 страници)
Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата им, както и относно защитата на лични данни, прочетете Уведомлението за поверителност Прочети тук