Меню
Your Cart

Официален каталог на фирма: ИНТЕР КЕРАМИК ! От този портал не могат да се извършват продажби! “Порталът е само и единствено за официалните представители на фирмата!„

Блог

02 февр. ИНОВАТИВНО ОБЛИВАНЕ - ТОРНАДО
0 41
 "TORNADO" вид на обливане! Видът обливане TORNADO прави почистването на тоалетната по-ефективно.Освен това е по-тихo от конвенционалните промивки и използва по-малко вода. Мощната струя достига всеки сантиметър от тоалетната чиния, създавайки силен ..
23 ян. БЛИЗО 20 ГОДИНИ ЗАЕДНО!
0 43
Преди близо 20 години, нашите първи стъпки започнаха с добри партньори, които  наистина повярваха в нас, в Интер Керамик!... Беше време, в което не знаехме бъдещето, но вярвахме силно в развитието! Вярвахме, че успехът зависи от дисциплината ни, упо..
02 ноем. Интер Керамик до Смолян и обратно!
straysheep 0 232
Интер Керами на пътешествие!07:00 часа е. Петък. Емоцията, която ни обзема е вълнение. Само и единствено вълнение. Друго си е да си между хората. Да ги чуеш. Да ги видиш. Да разбереш какво им харесва. Пътуването до Смолян от София, знаете как е - с м..
21 септ. Свободностоящи Вани
straysheep 0 768
Има причини в днешно време БАНЯТА,  да не се нарича „тоалетна“! Отминаха дните, в които имаше само една основна нужда определяща името за цяло помещение. Днес се грижим да имаме ползотворни зони в домовете си,  които да използваме за релакс и ком..
08 юли Кратка История На Банята
straysheep 0 907
История на банята.Днес се къпем. Лесно ни е. Всеки ден сме под душа - студена, топла, хладка вода. Това ни е основния начин за хигиена. А пък някога чудили ли се откъде произлиза всичко? От гледна точка на историята, битовият душ все още е сравнителн..
23 юни НОВИ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ
0 82
Представяме Ви НОВИ и Уникални продукти  с които допълваме асортимента !  Моделите са с иновативен със съвременен дизайн!НОВО  -  ВОДО И ВЛАГОУСТОЙЧИВИ горни мебел за баня с ЛЕД осветление и система ПРОТИВ ЗАМЪГЛЯВАНЕ - ВИСОКО КАЧЕСТВОРазмери за моде..
23 май Хромотерапията при джакузитата
straysheep 0 406
Болки в гърба и обща умора създадена от дългата работна седмица? Постоянното натоварване от задълженията ви кара да мечтаете за СПА всеки ден? Към багажа на неволите на живота ще добавим и капризното време и лошото настроение. Как да се справим? Не в..
10 май НОВ МЕБЕЛ
0 92
Представяме Ви нов модел PVC колона за баня, която разработихме специално с идеята да допълним мебелите 8055 и 8055-60.Новата колона е със същата декорация на вратата, както са и въпросните два моделаРАЗМЕРИВИСОЧИНА (см) 100ДЪЛБОЧИНА (см) 22ШИРИНА (с..
Показва 1 до 8 от 43 (6 страници)
Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата им, както и относно защитата на лични данни, прочетете Уведомлението за поверителност Прочети тук