Меню
Your Cart

Официален каталог на фирма: ИНТЕР КЕРАМИК ! От този портал не могат да се извършват продажби! “Порталът е само и единствено за официалните представители на фирмата!„

Блог

02 ноем. Интер Керамик до Смолян и обратно!
straysheep 0 159
Интер Керами на пътешествие!07:00 часа е. Петък. Емоцията, която ни обзема е вълнение. Само и единствено вълнение. Друго си е да си между хората. Да ги чуеш. Да ги видиш. Да разбереш какво им харесва. Пътуването до Смолян от София, знаете как е - с м..
21 септ. Свободностоящи Вани
straysheep 0 730
Има причини в днешно време БАНЯТА,  да не се нарича „тоалетна“! Отминаха дните, в които имаше само една основна нужда определяща името за цяло помещение. Днес се грижим да имаме ползотворни зони в домовете си,  които да използваме за релакс и ком..
08 юли Кратка История На Банята
straysheep 0 830
История на банята.Днес се къпем. Лесно ни е. Всеки ден сме под душа - студена, топла, хладка вода. Това ни е основния начин за хигиена. А пък някога чудили ли се откъде произлиза всичко? От гледна точка на историята, битовият душ все още е сравнителн..
23 юни НОВИ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ
0 65
Представяме Ви НОВИ и Уникални продукти  с които допълваме асортимента !  Моделите са с иновативен със съвременен дизайн!НОВО  -  ВОДО И ВЛАГОУСТОЙЧИВИ горни мебел за баня с ЛЕД осветление и система ПРОТИВ ЗАМЪГЛЯВАНЕ - ВИСОКО КАЧЕСТВОРазмери за моде..
23 май Хромотерапията при джакузитата
straysheep 0 375
Болки в гърба и обща умора създадена от дългата работна седмица? Постоянното натоварване от задълженията ви кара да мечтаете за СПА всеки ден? Към багажа на неволите на живота ще добавим и капризното време и лошото настроение. Как да се справим? Не в..
10 май НОВ МЕБЕЛ
0 70
Представяме Ви нов модел PVC колона за баня, която разработихме специално с идеята да допълним мебелите 8055 и 8055-60.Новата колона е със същата декорация на вратата, както са и въпросните два моделаРАЗМЕРИВИСОЧИНА (см) 100ДЪЛБОЧИНА (см) 22ШИРИНА (с..
24 март Кухнята - тенденциите и детайлите, за които не подозирахте!
straysheep 0 881
Кухнята - мястото, което събира семейства, създава спомени, прави нашите домове уютни. Обаче зад кухнята стоят малки детайли. Детайли и уют, за които се грижим Интер Керамик. Не, че се хвалим, а пък може би съвсем малко с това, че покриваме огромен н..
08 март ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ
0 105
Честит 8ми Март, Мили Дами, Колежки!Бъдете себе си, Бъдете силни, Бъдете здрави и Вярвайте във възможностите!..
Показва 1 до 8 от 41 (6 страници)
Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата им, както и относно защитата на лични данни, прочетете Уведомлението за поверителност Прочети тук