Меню
Your Cart

Официален каталог на фирма: ИНТЕР КЕРАМИК ! От този портал не могат да се извършват продажби! “Порталът е само и единствено за официалните представители на фирмата!„

Соларни душове

Заяви всички
Комплект външен душ ДЕСТИНИУдобен соларен душ! Той има капацитет от 38 литра и използва слънчева мощност за загряване на водата. Без необходимостта от отоплително оборудване, соларният душ е енергоспестяващ,  екологичен и  лесен за използване. стационарен душдюза за кракабутон за..
415.83лв. Без включен ДДС
Комплект външен душ ДЕСТИНИУдобен соларен душ! Той има капацитет от 20 литра и използва слънчева мощност за загряване на водата. Без необходимостта от отоплително оборудване, соларният душ е енергоспестяващ,  екологичен и  лесен за използване. стационарен душдюза за кракабутон за..
374.17лв. Без включен ДДС
Комплект външен душ ЕВАНУдобен соларен душ! Той има капацитет от 18литра и използва слънчева мощност за загряване на водата. Без необходимостта от отоплително оборудване, соларният душ е енергоспестяващ,  екологичен и  лесен за използване. стационарен душдюза за кракабутон з..
332.50лв. Без включен ДДС
Комплект външен душ МЕЙСЪНУдобен соларен душ! Той има капацитет от 18литра и използва слънчева мощност за загряване на водата. Без необходимостта от отоплително оборудване, соларният душ е енергоспестяващ,  екологичен и  лесен за използване. стационарен душбутон за времевместимос..
249.17лв. Без включен ДДС
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата им, както и относно защитата на лични данни, прочетете Уведомлението за поверителност Прочети тук